Vijesti

Cijepljenje osoba koje nemaju status osigurane osobe u Republici Hrvatskoj te cijepljenje izvan mjesta prebivališta 21.7.2021.


Sukladno Odluci Vlade RH o osiguravanju provođenja cijepljenja protiv bolesti COVID-19 državljana Republike Hrvatske i drugih osoba koje nemaju status osigurane osobe u Republici Hrvatsko koju je Vlada RH donijela na sjednici 16. srpnja 2021. godine, u Zavodu za javno zdravstvo Krapinsko-zagorske županije od ponedjeljka do petka u vremenu od 8:00 do 14:00 sati te u subotu od 9:00 do 12:00 sati na cijepljenje mogu doći i sljedeće skupine građana:


- svi državljani Republike Hrvatske koji nemaju status osigurane osobe prema zakonima kojima se uređuje obvezno zdravstveno osiguranje i obvezno zdravstveno osiguranje i zdravstvena zaštita stranaca u Republici Hrvatskoj;- svi državljani Republike Hrvatske izvan Republike Hrvatske koji se zateknu na teritoriju Republike Hrvatske:- kao i sve osobe koje imaju strano državljanstvo, a zateknu se na teritoriju Republike Hrvatske.Objavljeno: 21.7.2021.


shadfoto